اسرائیل علیه ایران تحرکی کند از صحنه گیتی حذف میشود
امیر محمد رضا آشتیانی، جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ، در نشست خبری صبح امروز سه شنبه ضمن بیان آخرین دستاوردهای تحقیقاتی، نظامی و تسلیحاتی آجا و توضیحات لازم درباره برگزاری رژه نیروهای سهگانه ارتش گفت:ایران به هرگونه تحرک احتمالی اسرائیل پاسخ شدید خواهد داد.
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: تمرین نظامی اسرائیل هیچ ربطی به ما ندارد اما با این حال اسرائیل اگر بخواهد هرگونه حرکتی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، او را از صحنه گیتی حذف خواهیم کرد.
آشتیانی گفت: همان طور که رئیس جمهور اعلام کرد ما انگیزه فوق العادهای برای دفاع از مرزهای کشورمان داریم که در صورت هرگونه تحرک از سوی اسرائیل، آمادهایم او را از صحنه گیتی حذف کنیم.
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:اسرائیل فاقد حدود استراتژیک و کاملا آسیبپذیر است و این آسیبپذیری را هم در جنگ 33 روزه نشان داد. مانورهایی هم که آنها انجام میدهند این جنبه را دارد که میخواهند از مشکلاتی که داشته و دارند خارج شوند؛ چرا که ابهت آنها شکسته شده است.
وی ادامه داد: حتی اگر کشورهای دیگر هم تصور درگیری با ما را داشته باشند ، اسرائیلیها قطعاً میدانند در جایگاهی هستند که در دسترس ماست و بیشترین آسیب را از این مسئله خواهند دید. حضور رژیم صهیونیستی در یک ماجراجویی، جو حساس منطقهای را به وجود خواهد آورد.
آشتیانی با اشاره به 29 فروردین روز اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی زمینی ارتش گفت: این روز یکی از مؤلفههای قدرت ملی است، در این روز ارتش قدرت و اقتدار خود را به طور کامل به رخ جهانیان می کشد و تجهیزات بومی نظامی خود را به نمایش می گذارد.
جانشین فرمانده کل ارتش اعلام کرد که همزمان با 29فروردین ماه روز ارتش 140فروند هواپیمای شکاری و 60بالگرد نظامی به پرواز در میآیند .
آشتیانی گفت: این پروازها با هدف تداعی 140 پرواز هواپیماهای جنگی در روزهای نخستین جنگ و نمایش گوشههایی از توان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام میشود.
وی تأکید کرد: این پروازها منوط به شرایط مساعد جوی در مراسم رژه روز ارتش انجام میشود.
آشتیانی با اشاره به افزایش توان بازدارندگی ارتش جمهوری اسلامی گفت: در راستای بازدارندگی و کمک به ارتقای امینت کشور، ارتش جمهوری اسلامی نقش بسزایی ایفا میکند.
وی یکی از مؤلفههای قدرت ملی را قدرت نظامی دانست و گفت: قدرت نظامی ضمن حفاظت از تمامیت ارضی به عنوان پشتوانهای برای سایر مؤلفههای کشور نیز به شمار میآید.
جانشین فرمانده کل ارتش با اشاره به استقرارنیروهای ارتش درتمامی مناطق مرزی در طول سالیان گذشته گفت: این امر نشاندهنده عزم راسخ ،ایمان و ارادت ارتش به ملت و کشور است .
وی افزود: ارتش متناسب با شرایط وتهدیدات موجود از هر نظر برای مقابله با هرگونه تعرض احتمالی آماده است تا جواب دندان شکنی به دشمنان بدهد .
آشتیانی تاکید کرد: وجود چنین ارتشی سبب خواهد شد تا هیچ ارتشی در دنیا فکر مواجهه با نیروهای مسلح ایران را به خود راه ندهد .
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این جلسه با اشاره به شرایط امروز منطقه و جهان گفت: دشمنان ما با هدف کسب مطامع نامشروع خود در منطقه حضور دارند، ولی همیشه مبهوت تصمیمات فرمانده کل قوا و اقدامات مردم مسلمان ما بودهاند و مردم ما به عنوان مردمی پیشرو در منطقه محسوب شدهاند.
وی با بیان این که یکی از مولفههای قدرت ملی در هر کشوری قدرت نظامی است، افزود: قدرت نظامی ضمن این که ضامن امنیت مرزهای کشور است، به عنوان پشتوانه سایر مولفهها نقش بسیار اساسی دارد و کشورها هم همواره به دنبال این هستند که با هویتبخشی به نیروهای مسلح خود، این آمادگی را احراز کنند.
آشتیانی ادامه داد: بنا بر همین درک بسیار مهم ، حضرت امام خمینی(ره) در 28 فروردین سال 58، علیرغم همه توطئهها برای محرومکردن کشور از نیروهای دفاعی، روز 29 فروردین را به عنوان روز ارتش نامگذاری کردند و پس از آن نیز مقام معظم رهبری همواره ارتش را مورد قدردانی و محبت خود قرار دادند.
آشتیانی با بیان این که امروز ارتشی داریم که هیچ ارتشی در دنیا فکر مواجهه با آن را نمیتواند داشته باشد، تصریح کرد: نیروهای مسلح ما امروز در شرایط ایدهآلی به سر میبرند؛ نیروهایی مصمم، فداکار، شهادتطلب ، مبتکر و خلاق داریم که مواجهه با آنها کاری دشوار و بسیار بیهوده است.
وی در ادامه با بیان این که ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران، این توان و اقتدار را مدیون هدایتهای مقام معظم رهبری و همت مجموعه کارکنان ارتش هستیم، مختصری از اقدامات انجام شده در بخشهای مختلف ارتش را بیان کرد.
آشتیانی گفت: در نیروی زمینی با وجود حضور متمادی در مناطق مرزی، به آزمایش سلاحهای ابتکاری جدید و بومیسازی در این بخش پرداختهایم و از تاکتیکهای تلفیقی بهره گرفتهایم تا بتوانیم از یک شکل و حرکت منظم وارد عملیات نامنظم شویم. همچنین آرایش زمینی و نقاط دفاعی کشور در راستای پدافند غیر عامل از جمله کارهای بزرگ نیروی زمینی در این سالها بوده است؛ بنابراین از بعد زمینی این اطمینان را داریم که هیچ کشوری به خود اجازه نخواهد داد، از طریق زمین با ما وارد جنگ و برخورد شود؛ چرا که از اقتدار و توانایی خاصی در بخش زمینی برخوردار هستیم.
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که در نیروی هوایی، ساخت، نوآوری و آمادهسازی هواپیماها و خلاقیتهای تاکتیکی، همچنین افزایش روحیه شهادتطلبی خلبانان را مد نظر قرار دادهایم، افزود: در نیروی هوایی با هوشیاری و آمادگی کامل از فضای کشور دفاع میکنیم. در نیروی دریایی نیز یگانهای زیرسطحی ما در شرایط کاملاً برتر ، حضور مقتدرانه خود را به دشمن تحمیل کردهاند و آمادگی دفاعی خود را به رخ دشمن میکشند.
وی ادامه داد: یکی از نکات بسیار اساسی و برتری ساز در عملیات امروزی بخش زیرسطحی است که ارتش در این زمینه کار هدفمندی را صورت داده است. تعمیر، نگهداری و آماده سازی تجهیزات و ادوات نظامی با حرکت به سمت بومیسازی تجهیزات از جمله کارهایی است که انجام دادهایم تا بتوانیم خودمان تعمیرات اساسی تجهیزات را انجام دهیم و این یکی از طرحهای بزرگی است که در نیروی هوایی و دریایی انجام شده است.
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران تعمیر و نگهداری صدها فروند هواپیما و بالگرد و همچنین دهها شناور سبک و سنگین و بهینهسازی صدها بالگرد و ارتقای چشمگیر توان بالگردی را از جمله دیگر اقدامات انجامشده خواند و افزود: با توجه به این که امسال سال نوآوری و شکوفایی است، اساس کار ما در مجموع، پرداختن به این بحث است.
آشتیانی افزود: بهینهسازی ، طراحی و ساخت ادوات زرهی و توپخانه ، تولید تجهیزات زمینی از جمله تانک ، نفربر و تانک فوق سنگین ، طراحی و ساخت هواپیمای جت آموزشی با بدنه کامپوزیت، طراحی و ساخت شبیهسازهای آموزشی و همچنین انواع سامانههای ناوبری ، توپخانه و اژدرهای مدرن نیز از جمله اقدامات صورتگرفته در ارتش جمهوری اسلامی است.
آشتیانی در ادامه به تجهیز انواع هواپیماهای شکاری و سامانه سوخترسانی از هواپیمای شکاری به شکاری اشاره و تولید این سامانه را دارای اهمیت بسیار زیادی دانست و گفت: با استفاده از این سامانه میتوانیم مسافتهای بسیار طولانی را با هواپیماهای شکاری طی کنیم.
طراحی و ساخت سامانههای دید در شب و دید در روز ، طراحی و ساخت بالگردهای آموزشی و تبدیل برخی از آنها به بالگردهای عملیاتی ، طراحی و ساخت ناوچه و ناوشکن و انواع شناورهای عملیاتی و لجستیکی نیز از دیگر مواردی بود که آشتیانی به آنها اشاره کرد.
وی افزود: طراحی و ساخت زیردریاییها در تناژ مختلف که در معادلات نظامی آینده، نقش بسزایی دارد، طراحی و ساخت انواع سامانههای راداری و تجهیزات الکترونیک، طراحی و ساخت اقلام مصرفی و توجه به نهضت قطعهسازی، ساخت انواع هواپیماهای بدون سرنشین و همچنین نهادینه کردن تعامل با دستگاههای تحقیقاتی، علمی و دانشگاه های کشور و اجرای پروژههای متعدد با همکاری دانشگاهها و موسسات علمی کشور و نیز توجه جدی به کوچکسازی، هوشمندسازی و ارزانسازی تسلیحات از دیگر اقدامات مهم ارتش جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ