روزنامه دوم خردادی صدای عدالت میزان پشتوانه و چگونگی انتقاد روزنامه های مخالف دولت را از اقدامات و عملکرد دولت خدمتگزار نمایان کرد.روزنامه دوم خردادی صدای عدالت میزان پشتوانه و چگونگی انتقاد روزنامه های مخالف دولت را از اقدامات و عملکرد دولت خدمتگزار نمایان کرد. این روزنامه در شماره دیروز خود به مصاحبه ای از دکتر احمدی نژاد با شبکه اول سیما که هنوز آغاز نشده معترض شده و پاسخ های رئیس جمهور را در این مصاحبه توجیه گرانه و غیرکارشناسی خواند(! )
روزنامه صدای عدالت که ظاهراً قصد داشته در هجمه به دولت گوی سبقت را از همردیفان خود ربوده و در ستون سخن روز خود با عنوان «رئیس جمهور، رسانه و ?سؤال اساسی» یک مصاحبه خیالی برای رئیس جمهور با رسانه ملی ترتیب داده و آن را بهانه ای برای ایراد اتهامات گوناگون علیه دولت تبدیل کرد و مدعی شد، رئیس جمهور رسانه ملی را فضایی برای توجیه ناکامی ها و عملکرد غیرکارشناسی خود کرده است(!)
جالب اینجاست که این روزنامه دوم خردادی در ادامه سخنان رئیس جمهور مبنی بر این که برخی رسانه ها به دنبال جنگ روانی علیه دولت نهم هستند را به استهزا گرفته و می افزاید: [آقای رئیس جمهور] «? ماه پیش بحث گرانی را جنگ روانی رسانه ها می خواندید، آیا این گرانی جز ماحصل سیاست های انبساطی دولت شما بوده است که در فضا به دنبالش می گردید.»
روزنامه صدای عدالت در ادامه به عنوان منتقد مشفق و خیرخواه جلوه نمایی کرده و خطاب به دکتر احمدی نژاد چنین توصیه می کند: «آقای رئیس جمهور منتقدان شما بهترین دوستانتان هستند.»
این روزنامه اصطلاح نقد و منتقد و شعار دانستن حق مردم است را که از سوی بخشی از جریان دوم خرداد از ابتدای روی کار آمدن دولت نهم بر طبل آن کوبیده می شود را به درستی و به زیبایی معنا کرده است و بجاست که دوستان این جریان، جایزه بهترین نقد از دولت را به نگارنده این یادداشت اعطا کنند چرا که کسی که بتواند برنامه ای که هنوز وجود خارجی ندارد را نقد کارشناسانه و علمی کند! و همزمان دولتمردان را توصیه کند که از اقدامات غیرعلمی دست برداشته و منتقدان را دوستان خوب خود بداند، شاهکار جدیدی در عرصه رسانه ای و اطلاع رسانی شفاف است.
روزنامه صدای عدالت به صراحت و وضوح نشان می دهد که افراد و جریاناتی که خود را منتقد دولت معرفی می کنند و همزمان دولت را به نقدناپذیری و عدم توجه به نظرات نخبگان و کارشناسان متهم می کنند چقدر به مبانی اولیه نقد، پایبند هستند و ادعاهای آنها علیه اقدامات دولت از چه پشتوانه پوچی برخوردار است.
نوشته این روزنامه دوم خردادی که نمونه ای از صدها عنوان انتقاد از دولت است به وضوح نشان می دهد که انتقادات این جریان که بلافاصله با روی کارآمدن دولت نهم آغاز شده از چه میزان پشتوانه منطق، استدلال و انصاف برخوردار است.
روشن است که رسانه ها و مطبوعات چشم و گوش ملت هستند و نقش عمده ای در فرهنگ سازی دارند. مطبوعات وظیفه دارند که کاستی ها و نابسامانی های جامعه را با دقت رصد کنند. چنانچه دولتمردان در اجرای قانون کوتاهی داشتند چه کسی جز رسانه ها و مطبوعات می تواند آن را منعکس کند و اصلاح امور و روش های غلط را مورد توجه قرار دهد.
ولی متأسفانه بعضی از رسانه ها که خود را بعضاً صدای مردم، صدای عدالت و شعار دانستن حق مردم است را سر می دهند حتی کوچکترین احترامی به شعور و فهم مردم قائل نیستند و با پیش فرض های ساختگی دقیقاً رفتاری مخالف شعارهای خود دارند. پروژه عملیات روانی علیه دولت نهم یک واقعیت مهم است بخشی از جریان دوم خرداد در طول ?/? سال گذشته نشان داده است که این پروژه را به صورت تمام عیار علیه دولت تدارک دیده و با چنگ زدن به انواع روش ها از جمله تحقیر، تخطئه، توهین، بزرگنمایی مشکلات، بی احترامی به افکار عمومی و... در تکاپو است که مردم را از دولت اصولگرا نا امید کرده و در نهایت به زعم خود ساقط کند.
و اما در خصوص یادداشت روزنامه به اصطلاح اصلاح طلب صدای عدالت به نظر می رسد اهمیت موضوعی که قرار است، رئیس جمهور در مورد آن به مردم گزارش دهد این روزنامه را بر آن داشته است که با عجله و به زعم خود برای کاستن از آثار مثبت احتمالی آن به نگارش این یادداشت اقدام کند.
رئیس جمهور در جریان سفر به استان خراسان رضوی در جمع مردم این استان از گزارش به مردم در آینده نزدیک از رسانه ملی درباره طرح تحول اقتصادی خبر داد و گفت: در حالی که هنوز ابعاد این طرح بیان نشده است، عده ای به تکاپو افتاده اند و آن را غیر علمی و غیر کارشناسی می نامند. از این رو یادداشت نویس روزنامه دوم خردادی صدای عدالت ابتدا در یک خیالبافی محض برنامه رئیس جمهور از رسانه ملی را به اجرا درآمده، عنوان کرده و بلافاصله به انتقاد و استهزای پاسخ های رئیس جمهور در این برنامه تلویزیونی پرداخته است.
اما این همه شتاب برای به اصطلاح انتقاد علمی (!) حکایت از چیست اصحاب این گونه رسانه ها چرا مواقعی که قرار می شود رئیس جمهور درباره موضوعات اقتصادی به مردم گزارش دهد، هراسناک و نگران می شوند. مگر نه این است که در انتقادات مستدل و منصفانه خود(!) از گرانی و به مشکل افتادن مردم ناراحت و غمگین شده ظاهر می سازند.
و البته این هم از توفیقات دولت نهم بوده که به عناصر این جریان، تفهیم کرد که مشکلی به نام معیشت و فقر نیز در جامعه وجود دارد.
حقیقت این است که بر اثر تعلل عمدی یا سهوی دولت های سازندگی و اصلاحات در برخورد با ریخت و پاش های بی حساب، رانت خواری های بزرگ و...، مقابله جسورانه و بی پروای دولت نهم با این افراد باعث شده که آنها با شدت هرچه تمامتر به جوسازی و بعضاً هتاکی علیه دولت نهم بپردازند و هر روز با بی انصافی و بداخلاقی های جدیدی تلاش های دولت را غیرکارشناسی، نادرست محکوم به شکست، ناکارآمد و ... می نامند.
تبلیغات مسموم رانت خواران و مفسدان مالی برای ناامید کردن مردم از نتایج اقدامات دولت خدمتگزار آنها را بر آن داشته تا برخی مطبوعات را به خط مقدم هجمه علیه دولت تبدیل کنند و با تبلیغات گسترده روانی و هجمه های شدید خود، دولت را به عقب نشینی و انفعال بکشانند.
این در حالی است که رئیس جمهور و دیگر اعضای هیأت دولت بدون این که تحت تأثیر هجمه های تبلیغات روانی بدخواهان قرار گیرند همچنان و خستگی ناپذیر به خدمتگزاری مشغول اند.
ضمن این که دکتر احمدی نژاد بارها اعلام کرده است که انتقاد از دولت را عامل اصلاح روش ها و بهبود امور می داند و دایره ارتباط و مشورت دولت با نخبگان و کارشناسان جامعه در مقایسه با گذشته در سطح بسیار بالایی قرار دارد که ان شاءالله آثار و ثمرات آن، شیرینی کام مردم را به دنبال دارد.و اما کسانی که همچنان قصد دارند با دستاویز جنگ روانی به قدرت بازگردند، بدانند که با وجود همه تلاش ها و برنامه ریزی هایی که می کنند جنگ روانی آنها کف روی آب است و نتایج انتخابات مجلس هشتم پاسخ مردم به عملیات روانی آنها بود.
در این زمینه گفتنی هایی هست که بزودی تقدیم خواهد شد.
کلمات کلیدی :
نوشته شده توسط : مشهد 118 |
نظرات دیگران [ نظر]