نخستین جلد کتاب جامع انیمیشن ایران به «اسفندیار احمدیه» اهدا شد
در مراسم رونمایی «کتاب جامع انیمیشن» و قدردانی نامزدهای جشنواره فیلم کوتاه در مرکز گسترش سینمای مستند، نخستین جلد کتاب «جامع انیمیشن ایران» به «اسفندیار احمدیه» اهدا شد.
شب گذشته مراسم رونمایی «کتاب جامع انیمیشن ایران» و تقدیر از نامزدهای دریافت جایزه از بیست و پنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران در سالن سینما حقیقت برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در ابتدا «فرید فرخندهکیش» معاون آموزش و پژوهش مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با اشاره به فعالیت دو ساله در تهیه کتاب «جامع انیمیشن ایران»، گفت: در سال 85 با شروع فعالیتهای مجدد این مرکز وظیفه صیانت از سینمای انیمیشن برمجموعه اهداف و وظایف مرکز اضافه شد که در این رابطه برگزاری همایش انیمیشن که همراه با نتایج بسیار مثبتی بود یکی از نخستین قدمهای ما در این راه محسوب میشد.
وی ادامه داد: تشکیل کانون انیمیشن با برنامههایی که دو هفته یکبار برگزار میشوند، محفل انس اهالی انیمیشن محسوب میشود که امیدوارم ادامه پیدا کند.
در ادامه از «لیلا خلیلزاده» و «رقیه توکلی» که در جمعآوری اطلاعات کتاب جامع انیمیشن همکاری داشتند، قدردانی به عمل آمد.
خلیلزاده پس از دریافت جایزهاش از تمام انیماتورهایی که با در اختیار گذاشتن اطلاعاتشان باعث انتشار این کتاب شدند قدردانی کرد.
به گزارش فارس، طی این مراسم نخستین جلد کتاب «جامع انیمیشن ایران» به «اسفندیار احمدیه» پدر انیمیشن ایران اهدا شد.
احمدیه پس از دریافت این کتاب گفت: پس از تهیه دوربین در ایران انیمیشنهایی مثل ملانصرالدین و رستم و اسفندیار را طراحی کردم که آنها بدون استفاده از کامپیوتر و کاملا دستی انجام میشد. آخرین انیمیشن من نیز «تولد زال» است که امیدوارم تا آخر سال به اتمام برسد.
بنا بر این گزارش، فیلمهای انیمیشن لبخندها (کامبیز درمبخش)، در خانه ما (مریم کشکولینیا) ، عکس (مریم خلیلزاده) و خروپف، سیگار و استخوان کلاغ (سمانه لشگری) که موفق به کسب جایزههای متعدد جهانی شدند، در ادامه مراسم به نمایش درآمد.
در بخش دیگر این مراسم «علی کفراش» و «محمدرضا بهشتی» از مسؤولین اسبق انجمن سینمای جوانان ایران که ادامه فعالیت خود را در مشغول مرکز گسترش پی میگیرند، جوایز نامزدهای دریافت جایزه بهترین فیلم مستند و داستانی را در بیست و پنجمین دوره جشنواره فیلم کوتاه تهران اهدا کردند.
در بخش داستانی، نادیا معقولی (آن گل آفتابگردان)، هومن سیدی (دندان آبی)، آیدا پناهنده (تاج خروس)، پیمان نهانقدرتی(مادران برفی) و رضا جمالی(پیرمردها نمیمیرند) لوح تقدیر و هدیه نقدی دریافت کردند.
در بخش مستند نیز از مهدی شیری (افق ، عمودی)، مانی میرصادقی (حیات وحش ایران) ، زینب برزگر (من جانب الطور) ، فرشته جغتایی(چه سرسبز بود دره ما) و مهرداد زاهدیان (میدان بیحصار) تقدیر به عمل آمد.
بنا به گزارش فارس، در این مراسم هیچ یک مسؤولین انجمن سینمای جوانان ایران حضور نداشتند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ